Persondata

I forbindelse med rekrutterings- og udviklingsforløb behandler vi almindelige personoplysninger, typisk:

  • Navn, køn, adresse, fødselsdato, tlf.nr, email-adresse)
  • Familieforhold, interesser
  • Ansøgning og CV (nogle gange med foto), herunder informationer om uddannelse, eksamensresultater, CPR-nummer samt tidligere og nuværende beskæftigelse
  • Kørekortinformationer
  • Personprofiler og omtankeprøver

Vi er den dataansvarlige i forhold til ovenstående personoplysninger. Derfor har vi med alle relevante samarbejdspartnere indgået en skriftlig databehandleraftale, hvori samarbejdspartneren også forpligter sig til at leve op til gældende lovgivning.

Du kan således være tryg ved, at vi behandler dine data med omtanke og i overensstemmelse med EU’s Persondataforordning.

Hvad enten vi møder dig i forbindelse med et rekrutterings- eller et udviklingsforløb, vil du fra starten få detaljeret information om, hvordan vi i praksis arbejder med sikkerheden omkring dine data.

EU’s Persondataforordning fordrer, at du undervejs i processen skal underskrive en eller flere samtykkeerklæring(er). Du vil enten få tilsendt disse på forhånd eller få god tid til at gennemgå dem i forbindelse med dit besøg hos os.

Du kan til enhver tid anmode om at få slettet de data, vi måtte have om dig. Det kan ske ved at maile din anmodning herom til: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Ydelser

Flyt dig!

Kontakt os

Mobil: +45 21 26 92 22
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kingosvej 26
8700 Horsens
Sådan finder du os